Sunday, 12 February 2012

Maaf^^ .. ni senarai Best Jdrama yang baru? mane paling best?

Konnichiwa^^...selepas diteliti semula ade sembilan buah drama lagi yang sepatutnya aku senaraikan dalam Best Jdrama 2011.. ini berdasarkan komen2 yang memberansangkan daripada mereka2 yang dah tengok.. jadi aku rase,, macam xbest pulak kalu drama2 ni xde dalam senarai.. so inilah senarai terbaru drama-drama jepun best.. mane satu best?

BEST JDRAMA 2011

Yang ni senarai drama-drama best yang sedia ada:

Ikemen Desu ne
BOSS 2
Zenkai Girl
Ouran High School
JIN 2
Hanazakari no Kimitachi e 2011
Taisetsuna Koto wa Subete Oshiete ni Kureta
Team Batista 3
Nazotoki wa Dinner no Ato de
Marumo no Okite
CONTROL
SCHOOL!!
Misaki Number One!!
Utsukushi Rinjin
HUNTER
Gaikukan Kuroda Kosakan
Fuyu no Sakura
Runaway~Aisuru Kimi no Tame ni~
Boku to Star no 99 Nichi
Mitsu no Aji
Koito Royale
Shiawase ni Narou yo
Asuko March!
Umameru
Watashi ga Renai Dekinai Riyuu
Sengyou Shufu Tantei
Handawake no Yon Shimai
LADY~Saigo no Hanzai Profile~
Good Life~Arigatou Papa, Sayounara~
Zettai Redo
Soredemo, Ikete Yuku
Nankyouku Tariku

Yang ni Tambahan lagi 9 drama:

Inu o Kau to Iu Koto

Kaisefu no Mita

Hi wa Mata Noboru

Detective Conan: Kudo Sinichi e no Chousenjo

Deka Wanko

Propose Brothers
Bull Doctor

Diet Rebound

Koykousei Restaurant


Gomen ne! ^^.. jadi undian bermula semula dari kosong... huhu... boleh pilih mane drama jepun 2011 yang korang paling best di voting poll sebelah kanan---------> [BEST JDRAMA 2011]

7 comments:

  1. Weh Deka Wanko dengan Bull Doctor best tak? Cepat2 nak download ni!! ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahah.. dua2 aku blom tgk.. tp aku mmg nak tgk drama bull doctor sbb ramai respon drama tu best...

      Delete
  2. where is Youkai Ningen Bemu? :) it's one of fall season dramas! :)

    ReplyDelete
  3. and jsyk, it's the second best drama after kaseifu no mita, judged by jury/reporter/fans. :D

    ReplyDelete
  4. waaahhhhh!!. sumimasen.. forgot already!! haihh... gomen ne facchan.. heee.. =) kaseifu no mita.. is it best drama too?

    ReplyDelete
  5. i'd say.. it's the best among the best in this era. wahh melampau XD. but yes. fyi, it's last epi reached 40% rating! dah bape tahun dah jdrama xcapai rating setinggi tu :D

    btw.. letak la youkai ningen bemu tu yer.. baru la adil :P

    ReplyDelete