Thursday, 25 June 2009

Gokusen 3 SP graduation 2009

Moshi2...
pernah tengok drama gokusen tak???
haaa... aku baru pas tgok 'Gokusen 3 graduation SP 2009'
Gokusen 3 SP ni sambungan daripada drama Gokusen 3... Cuma mase ni, pelajar Yankumi dah nak graduate... Sedih jugak la... tapi ade lawak nye jugak... tu yang bestnye tengok drama Gokusen ni... Ada lawak, sedih, romantik pon ade gak, tapi tak de la lebih-lebih...
Berbalik kepada Gokusen 3 SP ni... nak kate special sangat pon tak jugak laa... sebab jalan cerita nya lebih kurang macam Gokusen SP season 1... Cuma pelajar jee yang lain... disebabkan dah minat sangat tengok Gokusen ni, aku tengok je la sampai habis... terharu gak time penghabisan cerita nih... Budak Kelas 3D wat suprise kat Yankumi... sebagai tanda perhargaan kat cikgu diorang... hmmm... sedih pulak... tapi cerita ni ada sambungan lagi... bulan julai ni ada Gokusen The Movie... tapi keluar kat wayang Jepun dulu la... Malaysia tak keluar kot... kalu korang tengok Gokusen 3 SP ni ada watak baru... Junior 3D... yang Sawatari pulak dah jadi Pengetua... hmmm.. aku tak sabar-sabar nak tengok penghabisan cerita Gokusen yang mula-mula keluar pada tahun 2002 nih... dah 7 tahun... bulan Julai ni penamat Gokusen yang sebenar...


1 comment:

  1. layan season 1-3 + movie = best!!

    ReplyDelete