Monday, 29 August 2011

Salam Merdeka Raya 2011


Konnichiwa,... Salam Aidilfitri... Salam Kemerdekaan... Alhamdulillah, tahun 2011 agak unik bagi warga Malaysia kerana menyambut dua perayaan secara berturut... Insyaallah umat islam seluruh Malaysia akan menyambut Aidilfitri pada 30 Ogos 2011.. manakala hari kemerdekaan ke-54 pula pada 31 Ogos... So, tahun nih MERDEKA RAYA!!!....


Jadi, disini aku, Azlizul (masterzul), empunya blog ini ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri,, Maaf Zahir & Batin kepada semua pembaca blog Konnichiwa!!!... Semoga korang sume menikmati suasana meriah dan ceria hari raya aidilfitri tahun ini sempena meraikan kemenangan setelah sebulan berpuasa... Maaf atas segala ketelanjuran dalam penulisan atau comment2 yang menyakitkan hati... hehe... 0-0 hokeyh!!..

Kepada rakan-rakan yang mengenali sama ada di Beranang, ex-student SMT Dato' Lela Maharaja Rembau 06/07, kenalan2 di UTHM (terutama bdk2 kelas ddt yang gempak!) mahu pun kenalan di Jepun (wakakaaka!! poyos giler! ade ke...) ... aku ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri... Maaf atas kesilapan yang disengajakan atau xdisengajakan...heeeeee... hope korang gumbira di hari mulia... kpd bdk2 kemasukan UTHM 2011-2012... hah! medical check up dah settle?? borang dah isi?? jumpe pada 7 September t.. horait!!!...
Raye,, raye gak... jangan lupa... hari merdeka!... tapi makin lama makin suram perayaan kemerdekaan ini... salah rakyatkah? huhu.. pada aku cukup sekadar buat solat hajat atau bacaan yassin atau bacaan doa kesyukuran di seluruh masjid di Malaysia... mohon kesejahteraan dan keamanan negara... pada yang agama lain pon boleh buat di rumah ibadat masing2 mengikut cara masing2... xperlu nak buat konsert bagai... membazir!.. ahaks... ape2 pon... moga Malaysia terus maju dan makmur,, tersingkirlah mane2 pemimpin yang xberguna... bikin bala je... ngaaa~

SALAM MERDEKA RAYA 2011^^


2 comments:

  1. selamt hari raya..maaf zahir dan batin...=)
    smoga ceria2 di sampaing keluarga di pagi syawal..

    Salam merdeka..(^___^)

    ReplyDelete
  2. walking here with a smile. take care.. have a nice day ~ =D

    Regards,
    http://www.lonelyreload.com (A Growing Teenager Diary) ..

    ReplyDelete